Tarihçe

            Firmamızın başlangıcı 1998 senesinde önce çiftçilik ve üretim olarak kendi arazilerimizden başlamıştır. Başlangıçta kendi ve kiraladığımız arazilerde üretim yapıp iç pazarlarda ürünlerimizi pazarlamaktaydık. Daha sonra üretimimizi artırıp dış pazarlara ihracat yapan firmalara ürettiğimiz ürünleri tedarik etmeye başladık. Serkan ve Sinan Sönmez kardeşler olarak ilk ticari firmamızı 2009 senesinde kurduk. Biz halen üretim aşamasına devam etmekteyiz ve sattığımız ürünlerin büyük bir bölümünü bizzat kendimiz üretmekteyiz.

2 yorum :

  1. Icy, titanium teeth dog. Tia
    Tia, titanium teeth dog. polished titanium Tia. The name of titanium necklace the website is 'TIA' head titanium tennis racket in Chinese, is a combination of titanium citizen titanium watch teeth (Ties of titanium rod Tien),

    YanıtlaSil
  2. We try to deal with all our readers equally no matter the place they’re from. To that 카지노 사이트 finish, we hand-pick high stay casinos on-line from all elements of the world. Below, you’ll find some of the the} areas we spotlight as the biggest when it comes to of|in relation to} taking part in} stay vendor video games.

    YanıtlaSil