Armut

Armut ürünlerimiz iki çeşittir. Santa-Maria armudu ve Deveci armudu çeşitleri bünyemizde mevcuttur.

1-    1-SANTA-MARİA ARMUDU

                                                                              Özellikler
Ülkemizdeki  Santa-Maria armudunun en kaliteli  ve lezzetlisi  Bursa ovası ve Gürsu bölgesinde üretilmektedir. Sulu ve tatlı bir armut çeşididir. İyi tarım uygulaması ve izlenilebilirlik standartlarında üretilen Santa-Maria özel üreticilerin yanında genel olarakta  mühendislerimizin kontrolünde bahçelerde üretilmektedir.

Genel olarak Temmuz ve Ağustos ayında hasat edilen Santa-Maria armudu  tamamen hijyenik koşullarda EUREPGAP, İSO 9001,  standartlarında   işletmemizde işlenip ihracat’a uygun hale getirilmektedir. İşletmeye gelen Armut  hijyenik koşullarda ambalajlanmakta 4kg - 5 Kg arasında plastik ve tahta kasalarda işlemekte ve tüketicilere soğuk zincirle ulaştırılmaktadır.
Tedarik Cetveli

Ürün Boyları ve talep formu:
Ürünümüz  hasat edildikten sonra soğuk hava deposunda muhafaza edilmekte ve istenildiği zaman smart-fresh teknolojisi ile  müşterilerimizin her an isteğine sunulmaktadır.

16 -18- 20-22 -24 -26  plastik ve ahşap kasalarda Palet ve Tır bazında satışlarımız mevcuttur. 









2.DEVECİ ARMUDU
    Özellikler
    Deveci armudu Bursa ve Gürsu bölgesinde üretimi yaygındır. Sert sulu ve tatlı bir üründür.  1 Adet deveci armudu  ortalama minimum 250 gr maksimum 1 kg arasında  değişir. Üretim aşamasında iyi tarım uygulaması ve izlenilebilirlik raporu uygulanır.

Genel olarak Ağustos sonu Eylül ve Ekim  aylarında hasat edilen Deveci armudu  tamamen hijyenik koşullarda EUREPGAP, İSO 9001,  standartlarında   işletmemizde işlenip ihracat’a uygun hale getirilmektedir. İşletmeye gelen Armut  hijyenik koşullarda ambalajlanmakta 4kg - 5 Kg arasında plastik ve tahta kasalarda işlemekte ve tüketicilere soğuk zincirle ulaştırılmaktadır.
Tedarik cetveli

Ürün Boyları ve talep formu:

Ürünümüz  hasat edildikten sonra soğuk hava deposunda muhafaza edilmekte ve istenildiği zaman müşterilerimizin her an isteğine sunulmaktadır.  Ürünlerimiz smart- fresh teknolojisi ile her an ve her mevsim tedarik edilebilir.

0 Yorum-Sipariş Ekle :

Yorum Gönder