Siyah İncir

    Özellikler
    Ülkemizdeki  siyah incirin kaliteli  ve lezzetlisi olan Bursa siyahı, EUREPGAP  standartlarında ve hijyenik şartlarda özenle üretilmektedir. Ayrıca bizim  kendi incir bahçelerimiz mevcuttur. Ürünlerimiz kesinlikle Bursa şehrinde ve organik olarak üretilmektedir. Kesinlikle tarım ilacı kullanılmamaktadır. Sadece doğal yöntemler kullanılmaktadır. Örneğin ilekleme, nedir ilekleme? Size kısaca bahsadelim. İlekleme Nedir?
    Dişi incir ağacındaki meyvesini yediğimiz incirin oluşabilmesi için, erkek çiçek tozlarının dişi incir çiçeğine ulaşabilmesi gerekir.

    Bu erkek çiçek tozlarının, dişi incir ağacındaki çiçeğe ulaşabilmesi için ilek arıcığına ihtiyaç bulunuyor. İlek arıcığının, erkek meyvelerdeki çiçek tozlarını alıp, dişi incir ağacındaki meyvelerin çiçeklerine ulaştırma işine "ilekleme", bu amaçla kullanılan erkek incir meyvelerine de "ilek " deniyor. Bu tamamen doğal yöntemlerle yapılmaktadır

    Genel olarak Ağustos, Eylül, Ekim aylarında  hasat edilen siyah incir tamamen hijyenik koşullarda EUREPGAP, İSO 9001, HACCP standartlarında   işletmemizde işlenip ihracat’a uygun hale getirilmektedir.İşletmeye gelen siyah incir hijyenik koşullarda ambalajlanmakta 1.kg - 5 Kg arasında karton veya tahta kasa, şale veya dökme olarak işlemekte ve tüketicilere soğuk zincirle ulaştırılmaktadır.





    Tedarik Cetveli
     Siyah incir sezonu ağustos başında başlar ve Kasım sonuna kadar devam eder.

                   
     Ürün Boyları ve talep formu:
                    Tedarik süresince firmamızdan karton kutularda 16,18,20,22,25 numaralı ambalajlarda ve şale  kutularında   fason ve direkt olarak ürünlerimizi temin edebilirsiniz.


    1 yorum :

    1. While fashionable machines now not have tilt switches, any type of technical fault (door change within the wrong state, reel motor failure, out of paper, etc.) continues to be known as a "tilt". A commonly used technique to avoid gambling laws in quantity of} states was to 1xbet award meals prizes. For this purpose, quantity of} gumball and different merchandising machines had been regarded with distrust by the courts.

      YanıtlaSil